Kompanija “Agrikol construction” u svojoj ponudi nudi Vam i kompletnu uslugu postavljanja i izrade vodovodnih i kanalizacionih instalacija.
Vodoinstalaterski radovi spadaju u temeljne radove od kojih počinje gradnja ili adaptacija svih prostorija koje imaju priključak na vodu. Zato je neophodno da oni budu profesionalno, pravilno i precizno izvedeni.

Da bi vodovodna i kanalizaciona instalacija bila pravilno postavljena, ona mora biti i dobro isplanirana kako bi se svaki element postavio na svoje mesto. Bez obzira da li je u pitanju rekonstruisanje stare ili postavljanje potpuno nove vodovodne i kanalizacione instalacije bitan je raspored elemenata, vrsta cevi, sanitarije i raspored elektroinstalacije. Veoma je važno istovremeno voditi računa i o tehničkim i o estetskim zahtevima. Zato se ovom segmentu uređenja prostora mora pokloniti posebna pažnja. Vodovodne instalacije se u većini slučajeva postavljaju ispod pločica, pa bi njihovo nepravilno postavljanje prouzrokovalo niz komplikacija i dodatne troškove.

U vodoinstalaterske usluge koje nudimo spadaju:
• celokupna adaptacija kupatila i kuhinja
• idejna rešenja i postavljanje novih vodovodnih instalacija u stanovima, porodičnim kućama i poslovnim prostorima
• izmena i održavanje starih vodovodnih instalacija
• odgušenje kanalizacije
• zamena i montaža svih vrsta sanitarija, baterija i ventila.

Kod projektovanja vodovodnih instalacija savetovaćemo Vas koje materijale bi bilo najbolje da odaberete za pojedine delove instalacije i kako da ostvarite najbolji odnos kvaliteta i cene.
Od izuzetne važnosti su kvalitetni ventili i prateća oprema koji obezbeđuju pouzdan i dugotrajan rad. Koristimo instalacije proverenog kvaliteta i najmoderniju tehnologiju renomiranih proizvođača.

Posao obavljamo na osnovu nacrta za predviđene instalacije, a nakon postavljanja cevi vršimo proveru instalacija kako ne bi došlo do izlivanja vode kada se objekat pusti u funkciju.
Naše višegodišnje iskustvo i kvalitetan rad na izvođenju i održavanju vodovodnih instalacija omogućuje pružanje vrhunskih usluga. Naš tim čine iskusni ljudi koji će otkloniti svaki problem.
Agrikol doo iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata i partnera koji garantuju da su radovi izvedeni kvalitetno i profesionalno.