Jedna od prvih i najbitnijih faza prilikom adaptacije i uređenja stambenog ili poslovnog prostora je rušenje zidova i odvoz šuta.

Rušenje je proces kojem treba pristupiti veoma pažljivo i svaki korak detaljno isplanirati. Postoje mnogi rizici kao što su: ugrožavanje statike objekata, oštećenja na instalacionim mrežama i povreda onog ko obavlja rušenje. Zato je važno da ovaj posao prepustite profesionalcima koji će rušenje izvesti sigurno, sa odgovarajućom mehanizacijom i stručnim i organizovanim ljudima.

Rušenje zidova (kuća, zgrada, objekata)

Kompanija „Agrikol construction“ nudi uslugu rušenja svih vrsta objekata (kuće, zgrade, lokali, stambeno-poslovni objekti, pomoćni  i drugi objekti).

Rušenje zidova i podova i odvoz šuta zajedno sa demontažom dotrajalih vodovodnih i elektroinstalacija i skidanje keramičkih pločica spadaju u najkompleksnije i najosetljivije radove pri adaptaciji prostora.

Ovi grubi radovi iziskuju veliku pažnju, stručnost i iskustvo kako ne bi došlo do neželjenih posledica i neplaniranih troškova. Nastojimo da ovaj veoma stresan posao za klijente prođe što brže i jednostavnije.

Pre samog rušenja potrebno je obezbediti dozvolu za rušenje, treba ukloniti opasni materijal i lako zapaljive uređaje koji se nalaze unutar objekta, izraditi čitave planove za bezbednost itd.

Naš profesionalni tim odgovorno vrši nadzor bezbednosti radnika i Vašeg objekta od pripreme početka radova po do samog kraja.

Posedujemo stručnu ekipu, vlastiti vozni park, specijalizovane mašine i opremu.

Radove izvodimo pod stalnim nadzorom licenciranog inženjera.

Garantujemo da će oni biti odrađeni kvalitetno, brzo, stručno i sa velikom dozom odgovornosti prema imovini naših klijenata.

 

Odvoz šuta

Nakon rušenja zidova neophodno je da se ukloni šut. Sav nastali nered biće uredno uklonjen i odvezen na deponiju kako bi se stvorio prostor za sledeću fazu adaptacije. Posebno vodimo računa da pristupni putevi koje koristimo za iznos šuta i unos naše opreme nakon završenih radova budu očišćeni i besprekorno čisti.

Šut se odvozi uz pomoć specijalizovanih kontejnera ili kamiona na deponiju.

Sve projekte završavamo u roku i na zadovoljstvo klijenata.