Renoviranje i adaptacija predstavljaju izvođenje građevinskih i drugih radova na već postojećem objektu i njima se uglavnom vrši promena organizacije prostora u objektu rušenjem ili zidanjem pregradnih zidova, zamena uređaja, opreme i instalacija.

Kompanija „Agrikol Construction“ nudi Vam kompletnu uslugu prilikom renoviranja i adaptacije kuća, zgrada, hala, od planiranja do izvođenja radova.

Maksimalne rezultate osiguravaju dugogodišnje iskustvo zaposlenih, posvećenost, entuzijazam, stalno praćenje novih trendova u građevinarstvu, kao i konstantno osluškivanje potreba tržišta. Sve to omogućava firmi Agrikol doo da svoje poslovanje vodi u pravom smeru, štedeći novac i vreme naručiocima radova, i to tako što predlaže najbolja i najefektnija rešenja koja se tiču renoviranja i adaptacije prostora – kuća, zgrada, hala.

Samostalno planiranje i obavljanje ovako složenih radova obično nije dobra ideja. Kroz mrežu naših partnera i dobavljača možemo da Vam ponudimo cene bolje od maloprodajnih. Zahvaljujući optimizaciji rada i troškova postižemo da cena naše usluge bude manja od troškova koje bi imali da samostalno planirate i realizujete adaptaciju. Sve završavamo po sistemu „ključ u ruke“ – od razgovora i ideje, do kompletne realizacije, prema unapred dogovorenom planu i uz striktno poštovanje rokova. U tom smislu, ne postoji gubitak vremena ni para.

Bilo da se radi o adaptaciji kuće, zgrade ili hale, tu smo da zajedno sa Vama pronađemo najbolje rešenje koje će Vas zadovoljiti. Garantujemo da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno, sistematično i profesionalno.

Možete naručiti bilo spoljašnju, bilo unutrašnju adaptaciju, ali i pojedinačne adaptacijske radove.

Naš stručni i iskusan tim majstora će ispoštovati sve standarde, propise i rokove izvođenja radova.

Cilj nam je da Vas u potpunosti oslobodimo obaveza, briga i gubitka vremena koje je neophodno utrošiti na planiranje, izvođenje i koordinaciju radova.

Naše je da radimo, a vaše je da budete zadovoljni i da uživate u svom novom, osveženom prostoru.

Dugogodišnje iskustvo i širok spektar klijenata su naša najbolja preporuka.