O NAMA

Agrikol construction je profesionalna građevinska firma koja nudi projektovanje, izgradnju i adaptaciju svih vrsta stambenih i poslovnih objekata i izvođenje završnih zanatskih radova.

Naš visokokvalifikovan i posvećen tim se bavi čitavim životnim ciklusom projekta – od konceptualizacije i novog dizajna kroz izgradnju, održavanje, obnavljanje, restauraciju i rušenje .

Gradimo po svim evropskim i svetskim standardima.

Koristimo najsavremeniju bezbednosnu opremu i profesionalne alate koji su potrebni za kvalitetno izvođenje radova. Održavamo najviše sigurnosne standarde sa dnevnim izveštajima o učinku i kontroli radova.

Poznata po najvišem kvalitetu usluga, inovativnim metodama i visokim standardima, firma nudi svakom klijentu lična, efektivna i inspirativna inženjerska rešenja.

Iskustvo, poslovna etičnost i usredsređenost na dugoročno negovanje kvalitetnih poslovnih odnosa omogućavaju nam da se lako prilagođavamo pojedinačnim zahtevima investitora i klijenata.

Nastavljamo da istražujemo nove tehnologije, osavremenjujemo tehničke kapacitete i usavršavamo sopstvene kadrove kako bismo se uverili da nudimo najefikasnija građevinska rešenja.

Naša misija

SIGURNOST

Sigurnost i bezbednost su naše osnovne vrednosti, prioritet tokom svakog radnog dana.

ZAJEDNIŠTVO

Uključivanje i podrška zajednici su u srcu naše kompanije.

ODRŽIVOST

posvećenost zelenoj izgradnji i održivosti je dugogodišnja.