Molerski radovi su najvažniji radovi u uređenju prostora.  Predstavljaju zahtevan posao i započinju pripremama koje moraju biti stručno i kvalitetno odrađene kako bi boje na zidovima i plafonima bile dugotrajnije.

 

Gletovanje

Ukoliko zid nije ravan kao ogledalo – ako po njemu postoje sitne brazde, linijice, pukotine, grudvice -tada je neophodno gletovanje. Glet kao najfiniji materijal treba da popuni najsitnije neravnine na zidu i napravi savršenu podlogu za krečenje. Gletovanjem se zidna ili plafonska površina ravnaju kako bi se sve nepravilnosti na pravi način sanirale, a zidovi zaštitili za ubuduće. Tako pripremljeni zidovi spremni su za bojenje zidova u željene nijanse.

 

Krečenje zidova

Krečenje je najlakši i najbrži način da se ulepša prostor. Kod krečenja zidova najvažnije je da klijenti odluče koji kvalitet boje i koje nijanse žele u svom novom ambijentu. Boje su veoma bitne za naše raspoloženje, daju prostorijama estetski ugođaj, osvežavaju ih i potpuno menjaju njihov izgled. Od kvaliteta boje zavise i tonovi boja koje dobijamo. Postoje poludisperzivne, perive ili disperzivne i akrilne boje. Osnovna razlika u kvalitetu je u tonovima koje dobijate. U poludisperziji se ne mogu postići jaki tonovi, dok se akrilnom bojom mogu izvući svi tonovi. Boje se razlikuju i po otpornosti na habanje. Akrilne su mnogo postojanije i vodoperive su.

 

Lepljenje tapeta

Lepljenje tapeta daje izuzetne dekorativne mogućnosti. Mogu se nanositi kako na ukupne površine zidova, tako i na samo pojedine delove. Tapete se lepe brzo, bez dizanja prašine i bušenja rupa, tako da na efektan način svojim zidovima dajete novo ruho. Pored toga što tapete oživljavaju zidove, one imaju nekoliko prednosti: kamufliraju oštećen zid, ublažuju arhitektonske greške i daju zidu teksturu.

 

Naše dugogodišnje iskustvo čini nas profesionalcima u ovoj oblasti.

Obraćamo pažnju na najsitnije detalje kako bismo bili sigurni da naš rad neće samo izgledati lepo, već će i trajati.

Koristimo materijale renomiranih domaćih i stranih proizvođača čijom ugradnjom garantujemo kvalitet radova. Materijalima visokog kvaliteta i širokom paletom boja zadovoljićemo sve Vaše želje.

Vaše je da odaberete ton i zamislite, a mi smo tu da ostvarimo.