Kompanija “Agrikol construction” u svojoj ponudi ima sve vrste keramičarskih radova. Pružamo profesionalne usluge postavljanja pločica svih standarda, oblika i boja kako u enterijeru (unutrašnjim prostorijama) tako i u eksterijeru (spoljne površine).
Naš stručan tim je profilisan za sve vrste keramičarskih radova, bilo da je u pitanju postavljanje keramike u kupatilu, postavljanje pločica u kuhinji ili ugradnja mozaik pločica, lepljenje pločica na stare pločice, lepljenje pločica na balkone i terase, fugovanje pločica, kompletna adaptacija kupatila ili neki drugi posao za koji su Vam potrebni keramičari. Raspolažemo vrhunskom mehanizacijom koja garantuje kvalitetno odrađen posao.

Keramičarski radovi su vrlo zahtevni elementi građevinskih objekata, pa je njihova profesionalna i kvalitetna ugradnja neophodna. Prilikom renoviranja i adaptacije njima se vizuelno menja izgled Vašeg enterijera ili eksterijera. Lepota i trajnost dobijenih površina zavise od profesionalnosti i pažnje s kojima se pristupa ovom poslu.

Korišćenjem samo kvalitetnih materijala, koji možete sami odabrati ili nama prepustiti odabir najkvalitetnijeg proizvoda za Vašu investiciju, osiguravamo garanciju profesionalno odrađenog posla i zadovoljstvo naših klijenata.
Naša iskustva obuhvataju sve vrste prostora: od kupatila, terasa, hodnika, kompletnih stambenih prostora, ugostiteljsko turističkih objekata, prostora oko bazena, prilaza itd.

Dugogodišnje iskustvo i preporuka zadovoljnih klijenata su naša najbolja reklama.