Topli dom je san svakog čoveka, u kome će imati porodično gnezdo ili u drugom slučaju, poslovni prostor u kojem će svakodnevno provoditi veći deo dana i završavati svoje obaveze. Izgradnja jednog takvog objekta je veoma ozbiljan posao, koji se ne radi često, ili možda čak samo jednom u životu. Osim toga, troškovi nisu mali, pa je stoga neophodno da se celom procesu izgradnje priđe maksimalno profesionalno.

Samostalne akcije često se završavaju neslavno, jer se na kraju shvati da je izgubljeno previše vremena, te da je nepotrebno potrošeno dosta novca, kao i mnogo živaca i truda. Ono što je najgore u toj priči – niste zadovoljni krajnjim rezultatom, pa vršite prepravke, popravke, a sve to dodatno košta.

 

Upravo iz svih tih razloga, sa izgradnjom kuće ili bilo kog drugog objekta, ne treba se igrati, već je neophodno angažovati stručna lica kojima će ostvarivanje vašeg sna o novom životnom ili radnom prostoru biti jedan izazov više u bogatoj karijeri.

Preduzeće Agrikol doo radi po sistemu „ključ u ruke“ – ukratko – vaša obaveza je da nam predočite svoje želje, zahteve i potrebe, a na nama je da kažemo kada, kako i koliko. Takođe, znaćete tačan rok završetka radova i useljenja u novi prostor, jer striktno poštujemo unapred postignute dogovore.

Zbog saradnje sa našom mrežom poslovnih partnera, u mogućnosti smo da dobijemo niže cene nego što su maloprodajne, što sve utiče na formiranje krajnje cene prema Vama, kao naručiocima posla.Moguće je raditi i sa vašim materijalom, ako tako insistirate.

Ono što nas preporučuje su visok kvalitet gradnje, izuzetno povoljne cene, stručnost i posvećenost zaposlenih, kao i dug niz zadovoljnih klijenata, koji dalje prenose svoje utiske i preporuke. Put ka uspehu, našem i vašem, gradimo strpljivo i pažljivo, kao što ćemo graditi i novi objekat, koji postaje i najbolja reklama – vaša, jer imate prostor kojim ćete se ponositi, i naša, jer smo još jedan san i ideju pretvorili u stvarnost.