Kompanija „Agrikol construction“ nudi izgradnju čeličnih konstrukcija i hala od panela s ciljem potpune kontrole rokova i mogućnosti ponude projekata po sistemu „ključ u ruke“.

Čelične konstrukcije se danas masovno primenjuju pri izgradnji industrijskih objekata, hala, zgrada i hladnjača. Omogućavaju velike raspone koji su neophodni za raznovrsnu i promenljivu upotrebu prostora.

 

Nudimo široku paletu usluga vezanih za izradu i montažu čeličnih konstrukcija hala prilagođenih željama klijenata.

U mogućnosti smo da proizvedemo i montiramo čelične konstrukcije raznih dimenzija i oblika koje ispunjavaju visoke standarde sigurnosti, kvaliteta, dugotrajnosti i estetike. Ako postoji potreba za čeličnom konstrukcijom specifične namene, stojimo Vam na raspolaganju da svojim predlozima i idejama pomognemo u konstruisanju i vizuelizaciji čelične konstrukcije prema Vašoj želji.

Hale od panela se mogu upotrebiti za različite namene. Možete ih koristiti kao skladište, radionicu, poslovni prostor, montažni ili izložbeni prostor, za proizvodnju i drugo.

Sendvič paneli su ugradni elementi koje koristimo za oblaganje krovova i zidova na halama.

Konstrukcije od sendvič panela proizvode se od kvalitetnih i trajnih materijala, ugrađuju se brzo i dugog su životnog veka. Odlikuju se izvrsnim tehničkim osobinama uz jednostavno održavanje, pa su izuzetno ekonomski opravdane. Zahvaljujući odličnim termoizolacijskim svojstvima koja poseduju postiže se znatna ušteda energije za grejanje i hlađenje prostora.

 

Upotrebom sendvič panela u izgradnji hala smanjuju se troškovi konstrukcije i ukupni troškovi gradnje.

Jedna od velikih prednosti hala od panela je i brza montaža. Svi elementi koji su proizvedeni unapred se dovoze na mesto montaže gde ih grupa naših iskusnih montažera uz pomoć građevinske mehanizacije spaja u finalnu strukturu.

Ovakav način gradnje garantuje dugotrajnost hale, sigurnost, stabilnost, estetiku i poštovanje rokova.

Hale izgrađene od čelične konstrukcije i panela je moguće proširiti dodatnom strukturom i na taj način povećati površinu objekta.

Stalnim usavršavanjem i edukacijom, spajanjem iskustava i novih ideja, naš tim vrhunskih montažera i specijalizovanih stručnjaka je uvek spreman da vaše zamisli pretvori u gotove objekte. Kroz celovito praćenje po svim fazama projekta garantujemo kvalitet krajnjeg proizvoda.

U kratkim rokovima ispunjavamo i realizujemo postavljene zahteve klijenata.