Postavljanje električne instalacije i elektroinstalaterski radovi spadaju u najbitnije i najodgovornije radove u adaptaciji, renoviranju i građevinarstvu uopšte. Veoma je važno da se ovi radovi izvedu stručno i profesionalno jer greške prilikom njihovog izvođenja mogu dovesti do neželjenih posledica. Elektroinstalacije moraju biti pravilno postavljene, testirane i spremne za sadašnje i buduće elektrouređaje u Vašem domu.

Kompanija “Agrikol construction” u sklopu građevinskih i završnih radova nudi usluge svih vrsta elektroinstalaterskih radova.

Naši tim elektroinstalatera izvodi sve vrste radova vezanih za električne instalacije, počev od planiranja i projektovanja, preko njihove izgradnje do popravki kvara.

Sve instalacije se izvode prema elektroinstalaterskim propisima, vodeći računa o karakteristikama trošila, proračunu pada napona i struji kratkog spoja. Kod svih radova na postavljanju električnih instalacija strogo se pridržavamo mera zaštite kako ne bi došlo do nesrećnih slučajeva i nesagledivih posledica.

Elektroinstalaterski radovi koje izvodimo obuhvataju:

  • izradu elektroinstalacija jake i slabe struje u celom objektu
  • izradu instalacije rasvete
  • ugradnju rasvete
  • popravku i adaptaciju postojećih električnih instalacija
  • montažu telefonskih instalacija
  • ugradnju sigurnosnih sistema kao što su alarmni sistemi, sistemi oglašavanja i detekcije požara, sistemi video nadzora.

 

 

Naše usluge podrazumevaju planiranje, projektovanje i postavljanje električnih instalacija u stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima.

Koristimo najkvalitetnije instalacijske materijale i proizvode.

Posebnu pažnju posvećujemo racionalizaciji upotrebe električne energije i uštedi koju možete postići. Nudimo Vam najbolja moguća rešenja, kako biste već pri samom planiranju pozicioniranja električnih priključaka racionalnije i sigurnije uštedeli u daljoj primeni.

Do sada smo izvodili elektroinstalacije na brojnim objektima kao što su: stanovi, porodične kuće, stambene zgrade, poslovni prostori, ugostiteljski i brojni drugi objekti.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci, inženjeri i električari sa dugogodišnjim iskustvom koji profesionalnim i kvalitetnim radom garantuju da će kompletna električna instalacija ispravno funkcionisati, da ćete biti potpuno sigurni i zaštititi sebe i svoje ukućane od opasnosti strujnog udara i nastanka požara.

Nakon završenih radova garantujemo profesionalnost, odgovornost i kvalitet u obavljenom poslu.