Projektovanje u građevinarstvu predstavlja put od ideje do konačne realizacije, odnosno, od zamisli i nacrta, pa do gotovog objekta. Zahvaljujući našim stručnjacima taj put je siguran, brz i lak. Mi preuzimamo brigu na sebe kada je reč o izradi kompletne tehničke dokumentacije koja se sastoji od idejnog, glavnog i izvođačkog projekta i predstavlja skup svih stručno izrađenih crteža, proračuna, opisa i plana izgradnje objekta.

U našem timu je niz entuzijasta i posvećenih profesionalaca – arhitekte, građevinski, mašinski, saobraćajni inženjeri, kao i tehničari svih struka.

Projekat koji ste zamislili, radom navedenih stručnjaka, za relativno kratko vreme postaje realnost, od ideje u Vašoj mašti, preko skice na papiru do makete i konačno – gotovog projekta (stambenog ili poslovnog prostora).

 

Skica služi kao osnova za gradnju idejnog projekta. Ona se radi na osnovu želje i ideje, potrebe i materijalnih mogućnosti klijenta. Ova faza je veoma bitna jer se još jednom preispituju zahtevi i zadaci.

Sledeći korak ka finalnom objektu predstavlja izrada idejnog projekta. On sadrži crteže na kojima klijent može videti kako će izgledati objekat i izneti svoje primedbe, zbog eventualnih izmena. Posebno su zanimljivi 3D prikazi, kada možete da stvorite sliku kako će ceo objekat izgledati.

Nakon odobravanja idejnog projekta pristupa se izradi glavnog projekta. To je konačni i najvažniji projekat i sadrži sve detalje objekta i proračune.

Izvođački projekat je poslednji u nizu projekata. Njime se prikazuju i najsitniji detalji objekta i služi za izvođenje građevinskih radova na gradilištu.

Pri radu se koriste najsavremeniji hardver i softver uz pomoć kojih se dolazi do idejnih rešenja, a sve pod veštom rukom stručnog tima.

Naš tim svakodnevno radi na usavršavanju svojih znanja i istraživanju mogućnosti klasične i montažne gradnje, te tako dolazi do novih ideja i kreativnih primena.

Klijenti se mogu osloniti na naše usluge. Provešćemo Vas kroz sve potrebne procedure i ponuditi više različitih rešenja od kojih ćete Vi izabrati konačno.

Izradi glavnog projekta se pristupa samo ako ste se Vi i projektant složili u svakom pogledu.